Blücher-sablen

949,00 DKK

Sablen til det preussiske kavaleri, også kendt som Blücher-sablen, blev fremstillet i Preussen omkring 1800, altså ved Napoleonskrigene,

Sablen til det preussiske kavaleri, også kendt som Blücher-sablen, blev fremstillet i Preussen omkring 1800, altså ved Napoleonskrigene, efter en model fra England, hvor hæren ikke længere kunne forsynes med våben. Det var dog lavet af mere robust materiale. Husarer, dragoner og skytter var udstyret med Blücher-sablen, opkaldt efter generalfeltmarskal Gebhard Leberecht von Blücher.

Denne kopi af den velkendte sabelmodel er tro mod originalen og kommer med en matchende skede med to bæreringe. Håndtaget på Blücher sablen er pakket ind i læder.

Detaljer om preussisk Blücher sabel:
- Samlet længde: ca 100,0 cm
- Bladlængde: ca 85,0 cm
- Vægt uden skede: ca 1000 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev