Guiding Dao

Pris fra
699,00 DKK

«Guiding» ('regulation') Broadsword/Sabel, konkurrencemodel med fleksibel klinge. certificeret både af 'Chinese Wushu Association' og 'International Wushu Federation'.

«Guiding» ('regulation') Broadsword/Sabel, konkurrencemodel med fleksibel klinge.

Denne sabel i oksehale-mønsteret (Niu Wei Dao; "Ox-hale-sabel") dukkede op i slutningen af ​​det 19. århundrede; det blev hurtigt adopteret af de nordlige wushu-stilarter, inklusive Shaolin. Senere udvidede dens anvendelse sig  til de fleste af de resterende wushu-stilarter.

Dette våben, der er lavet af et værksted i Longquan, er siden 2010 den officielle konkurrencesabelmodel certificeret både af 'Chinese Wushu Association' og 'International Wushu Federation'.

De moderne "konkurrence"-våben har forstærkninger langs bladets ryg, hvilket giver stivhed til dets styrke.


Dets udhulede metalhåndtag repræsenterer en stor forbedring i forhold til træhåndtaget; forstærker klingens poppende lyd.

Dette sværd er et godt smedet, perfekt afbalanceret våben af ​​høj kvalitet, som er behageligt at bruge og er et fremragende valg for eksperter og professionelle brugere.

 

Bladlængde Samlet længde Vægt
70 cm 87 cm 320 g - vælg small
75 cm 91 cm 340 g - vælg medium
90 cm 106 cm 530 g - vælg large
Pommelen på dette produkt har ikke en hætte, 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer