Shen Long Traditionel Jiangshi sabel

1.349,00 DKK

Flot Shen Long traditionel Jiangshi sværd, udført med mange smukke detaljer og udsmykninger. Fremstillet i holdbare kvalitets materialer.

Kan fås i 7 forskellige størrelser.

Shen Long Traditionelt bredt sværd med semi-fleksibelt blad, der bruges i traditionel wushu-praksis.

Sabel af god kvalitet, robust og behagelig at håndtere. Smuk finish med indgraverede dekorative dele. Dette relativt lette våben med den sidste tredjedel af et semi-fleksibelt blad er designet til traditionel Wushu-træning. Egnet til daglig træning.


Lavt kromstål
Fås i 7 forskellige størrelser
60cm = XS
65cm = S
70cm = M
75cm = L
80cm = XL
85cm = 2XL
90cm = 3XL
Solgt med skede

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev