Eksklusiv sai

2.299,00 DKK

Eksklusiv sai som man ikke ser ret meget! Bambus inspireret design og super gode materialer.

Denne sai specificitet er den bambusformede klinge, som minder om shuang jian bladet. Meget gammelt våben, også kaldet Gen.

Dette våben er lavet af rustfrit stål og gør det muligt både at forsvare effektivt ved at blokere modstanderens arme og at angribe med et af de tre punkter.

- Rustfrit stål

- Samlet længde: 47,5 cm

- Bladlængde: 30 cm

- Bredde: 14 cm

- Vægt: 1300g pr. par (2 x 650g)

- Sælges parvis

Vejl.pris 2299kr

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev