Glock Spade

539,00 DKK

Multi Utility spade fra Glock med mange praktiske egenskaber. En absolut top kvalitets survival spade!

Glock har endnu en gang brilleret med denne ultra fede multi-utility feltspade. Denne kvalitets spade byder på en bred palette af super praktiske egenskaber herunder evnen til at agere som spade, skovl, sav, hakke eller skruetrækker, mildt sagt kan denne spade det hele. Det enkelte og fede sorte design samt de mange måder den kan bruges på gør denne spade fra Glock til en troværdig makker på alle slags eventyr!

Spaden kan let forlænges hvilket gør den nemmere og mere ergonomisk at grave eller hakke med. I bunden af skæftet sidder et skrue hoved der kan afmonteres og trækkes en sav ud af der kan skrues i det indvendige gevind. Selve skovlhovedet på vippes og fastspændes i ønskede position ved hjælp af spændebolten på siden.

Skæftet er fremstillet af en super let men ekstremt stærk plast blanding hvilket gør spaden dejlig nem at bære rundt på!

Selve skovlhovedet er fremstillet af ekstra hærdet metal og er totalt sort coatet.

Kan let sammenfoldes og fylder da minimalt!

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev