Kendo-Shinai

399,00 DKK

Denne bambuskatana Shinai er tættest på en ægte katana-form, der kan bruges til træning i fuld styrke. Brugt i Kendo

Denne bambuskatana Shinai er tættest på en ægte katana-form, der kan bruges til træning i fuld styrke. Bladets form har den fordel, at det angiver dets retning, hvilket er meget nyttigt til sværdøvelse.
Sporet tilbage til Edo-perioden i Japan var bambus-sværdet et alternativ til Bokken. Bokken er lavet af hårdttræ og er potentielt farlig til træning, mens shinai-klingen er konstrueret med 3 bambusblade fastgjort på en mere fleksibel måde. Dette reducerer blå mærkning, da dette blad absorberer slagkraft meget mere end en standard bokken eller endda shinai-pind.

- Blade: 3 buede bambusblade fastgjort med syet læder.

- håndtag: plastring (Tsuba) og sort bomuld Ito (sort blonder)

- Samlet længde: 117 cm

- Knivlængde: 80cm

- Ærmelængde: 37cm

 

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev