Dekoreret vikingesværd

1.479,00 DKK

Et flot dekoreret vikingesværd med en klinge lavet af smedet og hærdet kulstofstål. Håndtaget er lavet af træ, rigt dekoreret med dekorative søm samt en medfølgende skede i flot detaljeret, dekorativt lædertræk med stålbeslag.

Vikingesværd med skede
Et flot dekoreret vikingesværd med en klinge lavet af smedet og hærdet kulstofstål. Håndtaget er lavet af træ, rigt dekoreret med dekorative søm. Quillons og pommel er også rigt dekoreret. Skeden er lavet af træ med læderbetræk og metalbeslag.

Bladlængde 78 cm
Totallængde 95 cm
Vægt ca. 1600gram

 

Kræver blankvåbentilladelse.
Læs om og find link til blankvåbentilladelse hos politiet i Alt om blankvåbentilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev