Godfred vikinge sværd

Populær
1.269,00 DKK

Godfred Viking-sværd er opkaldt efter den frygtede viking fra det 8. århundrede. Super flot historisk sværd.

Fredsforhandlinger mellem Godfred og Karl den Store var i gang, men de mislykkedes, og i 810 plyndrede Godfred den frisiske kyst. For at beskytte den nordlige kyst af sit imperium begyndte Karl den Store at betale andre vikingehøvdinge for at beskytte dele af hans kyst.

Klingen skrues fast i enden af ​​håndtaget med en forsænket bøsningsmøtrik. Håndtaget er pakket ind i ruskind. Skeden er lavet af træ med ruskindsbetræk og metalbeslag.

Bladlængde 76 cm
Samlet længde 92 cm
Bredde på tværskærm 9 cm
Vægt 1250 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev