Shen Long Traditionelt bredsværd

999,00 DKK

Let bredsværd, klinge i rustfrit stål, tynd og stiv. Kobbereret og lakeret metaldel, lakeret skede, indgraveret drage på den ene side,

Shen Long Zhong Hua Wu Shu Dao
Let bredsværd, klinge i rustfrit stål, tynd og stiv. Kobbereret og lakeret metaldel, lakeret skede, indgraveret drage på den ene side, indgraveret Zhong Hua Wu Shu Dao på den anden. 

Stiv klinge under træning, men kan bøjes lidt, når der udføres et tryk på spidsen
Rustfrit stål
Fås i 7 forskellige størrelser
Sælges med skede


Bladlængde (+/-2 cm) 60 cm 65 cm 70 cm 75 cm 80 cm 85 cm 90 cm
Samlet længde (+/-2 cm) 78,50 83 88 92 X X X
Balancepunkt, fra afskærmningen (+/- ½ cm) 13 14,50 16,50 17,50 X X X

Normalt bestilte størrelser: 70cm, 75cm og 80cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer