Oliven Bordstander Til To Samuraisværd

759,00 DKK

Kvalitets bordstander med indgraveret drage motiver.

En stander til dit samuraisværd er en genstand der bringer det bedste frem i dit våben. Derfor er en god kvalitets stander med unikke og flotte detaljer et komplimenterende element.

Her er en stander der opnår lige præcist dette. Fremstillet i solid træ med en solidt opbygning, dekoreret med dekorative drage indgraveringer der frembringer det smukke i den Japanske kultur.

 

- Højde: 28 cm

- Bredde: 37,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev