John Lee Zaza Iaito Wakizashi

2.189,00 DKK

Oplev et kunstfærdigt udformet Iaito Wakizashi inspireret af bambusens symbolik. Håndsmedet i 420 rustfrit stål med dekorative bambusmotiver på håndtag og skede. Leveres med tilbehør som trykt klædetaske og samleræske. Ideel til samlere og elskere af japansk kultur.

John Lee Zaza Iaito Wakizashi: Symbol på Vækst og Renhed

Opdag John Lee Zaza Iaito Wakizashi, inspireret af bambusens symbolik i japansk kultur. Det lette og velafbalancerede blad er håndsmedet i 420 rustfrit stål og er ikke skarpt. Håndtaget er traditionelt indpakket med sort bomuld og ægte rokkeskind.

Unik Dekoration:

Dekorationen af sværdet (Tsuba, Fuchi, Kashira, Menuki) viser bambusmotiver, mens den sorte, højglanslakerede skede er dekoreret med gyldne bambusblade og indpakket med en tofarvet, høj kvalitets sageo. Skedens ender (koiguchi, kurigata, kojiri) er lavet af fint bøffelhorn.

Inkluderer Tilbehør:

Sværdet leveres med en trykt klædetaske, samleræske, stempel og certifikat for at fuldende oplevelsen.

Specifikationer:

  • Bladmateriale: 420 Rustfrit Stål
  • Håndtagets materialer: Træ / Rokkeskind / Bomuld
  • Skede: Træ
  • Bladlængde: 50,5 cm
  • Samlet længde (uden skede): 72 cm
  • Vægt (uden skede): 800 g

Oplev vækstens symbolik med John Lee Zaza Iaito Wakizashi. Et kunstfærdigt sværd, der udstråler renhed og held, perfekt til samleren eller entusiasten af japansk sværdkunst.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev