Alluvium Jian - 100 cm

959,00 DKK

Alluvium Jian: En elegant kinesisk-inspireret hybrid med imponerende detaljer og holdbarhed. Fra den bølgende blå klinge til det detaljerede håndtag - et kunstværk i kampens kunst.

Oplev elegance og styrke forenet i Epic Armoury's Alluvium Jian! Dette slanke latex hybridvåben, inspireret af kinesisk tradition, prydes af en fortryllende klinge, der spejler bølgende mørkeblåt vand. Med en imponerende længde på 100 cm og et unikt ovalt krydsværn, tilbyder dette sværd både stil og beskyttelse.

Alluvium Jian er ikke bare et våben, det er en kunstværk med detaljeret grønt lakeret træ og metaludskæringer på håndtaget. Den høje kvalitet sikres gennem en klinge af lukket celle-skum omkring en fiberglas kerne, dækket af stærk latex. Håndtaget, støbt af polyurethanskum, tilføjer ekstra finesse uden behov for vedligeholdelse.

Bring enestående holdbarhed og æstetik til din kampoplevelse med Alluvium Jian - et sværd, der ikke kun imponerer, men også sikrer din selvtillid på slagmarken.

 

Produktinformation:

- Bladlængde: 78 cm

- Bladbredde: 6 cm

- Grebslængde: 13 cm

- Totallængde: 100 cm

- Vægt: 340 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev