Bone Blade - 95 cm

699,00 DKK

Bone Blade har et mørkt tema. Enhånds huggende sværd. Det 66 cm buede blad er formet til at ligne skarpe knogler.

Bone Blade har et mørkt tema. Enhånds huggende sværd.

Det 66 cm buede blad er formet til at ligne skarpe knogler, der er nittet på, hvilket giver det et dødeligt udseende.

Med en krydsskærm, der beskytter det 15 cm læderindpakket håndtag, er dette mørke våben en ondskabsfuld tilføjelse til enhver skurks arsenal.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit slagmarksæt.

 

Fakta:

- Vægt: 315 g

- Længde: 95 cm

- Bladlængde: 67,5 cm

- Bladbredde: 9 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev