Caprine Sword - 100 cm

819,00 DKK

100 cm Caprine Sword er et hybrid sværd inspireret af fantasi og designet til at passe i hænderne på bjergrige landmænd.

100 cm Caprine Sword er et hybrid sværd inspireret af fantasi og designet til at passe i hænderne på bjergrige landmænd.

Caprine er udstyret med et langt 66 cm latexblad og en skulpteret ricasso.

Håndlavet og håndmalet til at ligne ægte stål.

Caprine Swords kniv er lavet af blødt EVA-skum omkring en 10 mm solid kerne af glasfiber - valgt for dens holdbarhed og sikkerhed.

Det er belagt med latex for at få et glat udseende og for at minimere makulering.

Håndtaget på 34 cm er lavet af polyurethan og det 14 cm greb er pakket i læder.

 

Fakta:

- Vægt: 452 g

- Længde: 100 cm

- Bladlængde: 66 cm

- Bladbredde: 6,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev