Celtic Leaf Sword - 100 cm

819,00 DKK

Celtic Leaf Sword er et latex-hybrid sværd inspireret af de keltiske stammer fra den tidlige historie.

Celtic Leaf Sword er et latex-hybrid sværd inspireret af de keltiske stammer fra den tidlige historie.

Sværdet er 100 cm langt med en dobbeltkantet kniv, designet til hakning takket være dets bladlignende form.

Håndtaget er støbt og malet for at ligne læder og er ergonomisk formet, hvilket giver komfort og et imponerende udseende uden behov for lædervedligeholdelse.

Med et stammeudseende er dette Celtic Leaf Sword vores højeste kvalitetsudstyr på grund af dets imponerende holdbarhed og detaljer.

Kniven er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Vægt: 419 g

- Længde: 100 cm

- Bladlængde: 78 cm

- Bladbredde: 7 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev