Chainsword - 100 cm

1.369,00 DKK

Chain Sword har et blad på 75 cm, der er designet til at ligne rester af en genbrugt motorsav.

Chain Sword har et blad på 75 cm, der er designet til at ligne rester af en genbrugt motorsav.

Vi ved alle, at når verden ender, skal du være kreativ med dine våben.

Håndtaget på 16 cm er pakket i blødt læder og er beskyttet under en urban håndbeskyttelse, der rummer et fast, behageligt greb, så du ikke mister dit våben, mens du skærer igennem en horde zombier.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker til dit post-apokalyptisk inspirerede sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 436 g

- Længde: 100 cm

- Bladlængde: 71 cm

- Bladbredde: 9 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer