Choppa - 110 cm

859,00 DKK

Choppa er et robust latex-sværd designet som en del af Ork Universet, der er perfekt egnet til krigsherrer.

Choppa er et robust latex-sværd designet som en del af Ork Universet, der er perfekt egnet til krigsherrer. 

Dette 110 cm lange sværd har en 80 cm klinge skulptureret og håndmalet til at virke smedet af forskellige metaller efter at have set adskillige slag.

Crossguard har et hak, der ligner knust træ, og beskytter det robuste 20 cm håndtag indpakket i topkernet læder.

Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit orc-inspirerede sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 410 g

- Længde: 110 cm

- Bladlængde: 84 cm

- Bladbredde: 8 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev