Corsair Cutlass - 95 cm

629,00 DKK

Denne bedst sælgende Corsair Cutlass Sværd har en ensidig klinge med en håndbeskyttelse specielt lavet til Dark Elf raiders.

Denne bedst sælgende Corsair Cutlass Sværd har en ensidig klinge med en håndbeskyttelse specielt lavet til Dark Elf raider.

Sværdet er 95 cm langt fra spids til pommel med et 65 cm blad.

Bladet kurver let og er tykkere mod spidsen med en falsk kant på bagsiden for at give det den skære- og gennemtrængningskraft, der er nødvendig for at dominere en blodig slagmark.

Håndbeskyttelsen giver det et stilfuldt look og beskytter det ergonomiske greb i det delte læderindpakket håndtag.

Klingen er designet til mørke gerninger, men er et godt valg for alle, der leder efter en eksotisk udseende cutlass.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning.

 

Fakta:

- Vægt: 310 g

- Længde: 95 cm

- Bladlængde: 72 cm

- Bladbredde: 8 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev