Dai Katana - 105 cm

769,00 DKK

Dai Katana 105 cm er et latex-hybrid sværd med et karakteristisk asiatisk udseende. Sværdet er 100 cm langt og med et 70 cm slankt, enkantet blad

Dai Katana 105 cm er et latex-hybrid sværd med et karakteristisk asiatisk udseende. Sværdet er 105 cm langt og med et 73 cm slankt, enkantet blad.

Det lange detaljerede håndtag har plads til to hænder og med et fast, behageligt greb mens du er på slagmarken.

Håndtaget er 21 cm langt, støbt og malet for at ligne stof bundet i menuki-stil.

Uanset om du er en hæderlig samurai eller snigende ninja, er denne Dai Katana vores højeste kvalitetsudstyr på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er af støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Vægt: 500 g

- Længde: 105 cm

- Bladlængde: 73 cm

- Bladvidde: 5 cm

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev