Dark Moon Vibro Sword - 105 cm

729,00 DKK

Kast dig ind i en futuristisk verden af dyster teknologi og mystisk mekanik med Dark Moon's Vibro Sword - det ultimative våben skabt til dig der vil imponere de andre spillere med et sværd i hyperrealistisk design og markedets højeste kvalitet.

Skab frygt og ærefrygt med Dark Moon's Vibro Sword - det ultimative våben til techno-riddere og mekaniske krigere.

Dette imponerende latexsværd er 110 cm langt, og det 20 cm lange håndtag er indpakket i split-læder, der giver et behageligt og stabilt greb.

Den realistiske generator og netledning, der forbinder håndtaget til bladet, giver sværdet en futuristisk og dystopisk æstetik - som om det er bygget til at producere vibrationer, der forårsager endnu mere skade, når du skærer igennem dine fjender.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid glasfiberkerne og dækket af en stærk latexbelægning, kan du føle dig tryg ved, at dette våben både er sikkert og stilfuldt i dine LARP- og RFB-eventyr.

Produktdetaljer:

  • Vægt: 430 g
  • Længde: 110 cm
  • Bladlængde: 71 cm
  • Bladbredde: 5,5 cm

Tag del i en post-apokalyptisk verden af teknologi og kamp! Bestil Dark Moon's Vibro Sword i dag og træd ind i en episk kamp om overlevelse og med et våben ingen andre har. Er du klar til at blive en uovervindelige kriger fra den dystre fremtid?

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev