Dreki Sword - 102 cm

889,00 DKK

Dette pragtfulde 102 cm Freki sværd har et 67 cm blad designet til at være let og samtidig bevare dets strukturelle stabilitet.

Dette pragtfulde 102 cm sværd har et 67 cm blad designet til at være let og samtidig bevare dets strukturelle stabilitet.

Fremstillet af EVA-skum, der omgiver en kerne af glasfiber og med en stærkt og imponerende lak.

Den længere version har et 20 cm langt, meget detaljeret afstandsstykke lavet af polyurethanskum, der er skulptureret og håndmalet til at ligne ægte læder med korssting.

Tværskærmen har en detaljeret slangeagtig udsmykning, og håndtaget er støbt og malet at se ud som realistisk hårdttræ.

Dreki Sword er udstyr i høj kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og storslåede detaljer.

Fås i 2 farver

 

Fakta:

- Vægt: 481 g

- Længde: 102 cm

- Bladlængde: 65 cm

- Bladbredde: 6 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev