Elven Blade - 110 cm

629,00 DKK

Elven Blade er et smidigt og elegant mellemlangt sværd med et elven-design.

Elven Blade er et smidigt og elegant mellemlangt sværd med et elven-design.

Sværdet er 110 cm langt med et 82 cm yndefuldt buet blad.

Selvom det ikke har nogen tværbeskyttelse, er det 20 cm ovale håndtag pakket i split-læder for at give mest komfort og greb.

Elven Blades er elegant i stil og kan bruges på tværs af forskellige spilverdener, men er designet til at være fuldt kompatible med Nobullets elvenprodukter, såsom Elven Blade - 82 cm eller Elven Dagger.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 350 g

- Længde: 110 cm

- Bladlængde: 6 cm

- Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev