Hellfire Red - 90 cm

679,00 DKK

Hellfire er et mellemlangt sværd designet som en del af Orc Universe-samlingen.

Hellfire er et mellemlangt sværd designet som en del af Orc Universe-samlingen.

Omhyggeligt håndmalet ser Hellfire ud til at brænde af intens magi.

Dobbeltkantet klinge på 60 cm er hakket og slidt, forbundet med en mørk metalfarvet tværskærm, der beskytter det 15 cm ergonomiske håndtag.

Håndtaget er pakket i split læder for et sikkert og behageligt greb og ender med en grov pommel.

Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit Orc-inspirerede sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 230 g

- Længde: 90 cm

- Bladlængde: 64 cm

- Bladbredde: 6,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev