Jian Sword - 105 cm

619,00 DKK

Jian er et slankt og elegant latex-hybridvåben inspireret af kinesisk tradition.

Jian er et slankt og elegant latex-hybridvåben inspireret af kinesisk tradition.

Sværdet er 105 cm langt og har et 80 cm lige blad.

Den lille tværbeskyttelse er 9 cm bred og oval, og beskytter det 13 cm håndtag, støbt og malet til at ligne realistisk malet træ og metaludskæringer.

Dette Jian-sværd er vores bedste kvalitetsudstyr på grund af dets imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er af støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Fås i 2 længder.

 

Fakta:

- Vægt: 334 g

- Længde: 105 cm

- Bladlængde: 82 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev