King Sword - 110 cm

649,00 DKK

King Sword er et latex-langsværd med et klassisk fantasy-udseende.

King Sword er et latex-langsværd med et klassisk fantasy-udseende.

Det 80 cm dobbeltskærende blad er lige med en central ryg.

Den karakteristiske tværbeskyttelse er håndmalet og formet for at beskytte et stærkt, ergonomisk 20 cm håndtag indpakket i læder.

Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

Kingsword kommer i både sort og brunt læder, og vi kan ikke garantere, at du får den ene eller den anden farve, vi arbejder på at standardisere dette, så alle vil modtage det våben, der er vist på billederne.

 

Fakta:

- Vægt: 410 g

- Længde: 110 cm

- Bladlængde: 82 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev