Marauder Sword - 107 cm

1.069,00 DKK

Dette 107 cm sværd har et 65 cm blad designet til at være let, samtidig med at dets strukturelle stabilitet opretholdes.

Dette 107 cm sværd har et 65 cm blad designet til at være let, samtidig med at dets strukturelle stabilitet opretholdes.

Lavet af EVA-skum omkring en kerne af glasfiber og med et stærkt og imponerende lak.

Dette sværd er lige så blødt som ethvert latexbelagt våben, men endnu mere robust i kamp.

20 cm lang, meget detaljeret afstandsstykke lavet af polyurethanskum, der er håndmalet og struktureret til at ligne eroderet eller ødelagt metal med tornede vækster.

Den stålfarvede tværbeskyttelse er pyntet med en skeletoverflade.

Stronghold Marauder Sword er gear i høj kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og storslåede detaljer.

 

Fakta:

- Vægt: 468 g

- Længde: 107 cm

- Bladlængde: 65 cm

- Bladbredde: 6 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev