Ranger Sword - 105 cm

689,00 DKK

Ranger Sword er et langt latex-hybrid-sværd inspireret af middelalderlige våben og fantasi.

Ranger Sword er et langt latex-hybrid-sværd inspireret af middelalderlige våben og fantasi.

Sværdet er 105 cm langt og har et blad på 80 cm.

Krydsbeskyttelsen har et indviklet buet design, der beskytter et læderlignende greb.

Uanset om du er elverspejder eller en robust ranger, er dette Ranger Sword et af vores højeste kvalitetsprodukter på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Kniven er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og færdig med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Længde: 105 cm

- Vægt: 335 gr

Bladlængde 86 cm

Bladbredde 5,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev