Rapier - 100 cm

769,00 DKK

Rapier er et langt latexsværd inspireret af europæiske middelalderlige våben.

Rapier er et langt latexsværd inspireret af europæiske middelalderlige våben.

Sværdet er 100 cm langt og har et lige dobbeltkantet blad.

Krydsskærmen kurver mod klingen for at fælde indkommende angreb og beskytter et 10 cm detaljeret håndtag med metaludsmykninger og ægte læder viklet rundt om grebet.

Uanset om du er adelsmand eller en tapper musketer, er denne Rapier vores højeste kvalitetsudstyr på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Kniven er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Længde: 100 cm

- Vægt: 318 g

- Bladlængde: 78 cm

- Bladbredde: 4 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev