Small Sword - 100 cm

769,00 DKK

Small Sword er et latex-hybrid dobbeltkantet sværd på 100 cm.

Small Sword er et latex-hybrid dobbeltkantet sværd på 100 cm.

Sværdet er 100 cm langt og har et 85 cm lige blad inspireret af historiske stikvåben.

Den indviklede tværbeskyttelse kurver rundt om hånden og beskytter med et 8 cm detaljeret greb indpakket i ægte læder for et autentisk look.

Uanset om du er en ædel eller velhavende eventyrer, er dette lille sværd vores højeste kvalitetsudstyr på grund af dets imponerende holdbarhed og detaljer Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning.

Håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Vægt: 345 g

- Længde: 100 cm

- Bladbredde: 4 cm

- Bladlængde: 80 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev