Attrap SIG SP2022 Pistol

199,00 DKK

SIG SP2022 gummipistol med en realistisk hårdhed og vægt, der giver en perfekt kampsimulering.

Attrap SIG SP2022 Pistol - Sikker Selvforsvarstræning

Denne gummi pistol er ideel til Krav Maga træning og tilbyder en sikker platform for at forbedre dine selvforsvarsevner.

Fordele ved at bruge en gummi pistol:

  1. Arbejd på Forsvarsteknikker uden Risiko: Giver mulighed for at øve forsvarsteknikker uden at risikere skader, hvilket er afgørende for intensiv træning.

  2. Adopter Korrekte Reflekser og Holdninger ved Angreb: Træn med en realistisk pistol for at indarbejde korrekte reflekser og holdninger i tilfælde af et angreb.

  3. Simuler Angreb, Lær at Parere dem og Placer Slagene: Brug af denne gummi pistol gør det muligt at simulere angreb, lære at parere dem og placere slagene korrekt under træningen.

Karakteristika af SIG SP2022 Pistolen:

  • Materiale: Caoutchouc (gummi)
  • Længde: 19 cm
  • Højde: 13 cm
  • Tykkelse: 3,2 cm
  • Vægt: Ca. 300 g
  • Farve: Sort

Uanset om du er begynder eller erfaren, giver vores attrap SIG SP2022 pistol en sikker og realistisk mulighed for at forbedre dine selvforsvarsevner. Træn effektivt og sikkert med denne pålidelige træningspartner.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev