Gummi kniv

99,00 DKK

 Du kan ikke gøre din selvforsvarstræning mere realistisk med denne kniv lavet af stabil gummi.

 Du kan ikke gøre din selvforsvarstræning mere realistisk med dette kampsportvåben lavet af stabil gummi.

Den praktiske størrelse og det bølgede håndtag gør at kniven ligger perfekt i hånden og kan bruges lynhurtigt.
For at undgå kvæstelser er modellerne af gummi eller plast fremstillet helt uden skarpe eller spidse kanter. De er let elastiske og beskytter mod skader under træning.

Enhver snavs fra sved kan let skylles af under vandet fra gummikniven, og et stænk desinfektionsmiddel gør melee-våbenet helt overbevisende med hensyn til sportshygiejne

Realistisk sikkerhedsvåben
Uden skarpe hjørner og kanter
Let at rengøre

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev