Poly Choke Chain (Manriki Gusari)

249,00 DKK

Manriki Gusari er et medium distance våben der oftest bestod af ender af kugler eller knive forbundet med en kæde.

Manriki Gusari er et medium distance våben der oftest bestod af ender af kugler eller knive forbundet med en kæde.

Denne Manriki Gusari er fremstillet af det stærke og holdbare materiale Polypropylen (C3H6) den realistiske vægt samt slidstyrken og holdbarheden gør Polypropylen Manriki Gusari ufattelig effektiv til træningsbrug!

Manriki Gusari blev oftest brugt som et neutraliserende våben i det gamle Japan. Våbenet var oftest bruge at Ninjaer og der op til 200 forskellige teknikker der kan mestres for at gøre Manriki Gusari så effektiv som mulig!

Ligesom med alle kædevåben var Mansiri Gusari også lagt for had af krigere med større, nærkampsvåben såsom Katana, sværd, sticks osv.

Mansiri Gusari bliver brugt i kamparten Ninjutsi Ninja.

 

- Kædemateriale: Polypropylen

- Håndtagmateriale: EVA skum

- Ultra letvægt: 100 g

- Håndtagslængde: 8 cm

- Håndtagsdiameter: 3,5 cm

- Kædelængde: Ca. 95 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev