Kusarigama Med Reb

349,00 DKK

Kusarigama Polypropylen er et unikt våben skabt til træningsbrug fremstillet til holdbarhed.

Her er et unikt våben der med hård træning og disciplin virkeligt kan være tilfresstillende at bruge!

Kusarigama våbenet blev udviklet af Japanske bønder omkring det 12' århundrede og kom til verdenen ved at forbinde almindelige værktøjer let tilgængelige for de fattige bønder.

Konceptet bag Kusarigama er et to i et våben der egner sig både til distanceret angreb samt nærkamp. Dette blev opnået ved at forbinde almindelige værktøjer såsom ende stykket af en le eller en kunai kniv med et tyndt reb til et håndtag/modvægt.

Kusarigama var frygtet af den almene kriger der oftest kun bar større, tunge våben. Derudover var kusarigama også let for bønderne at skjule da våbenet både var let og kompakt, men også fordi at bønderne brugte dette våben som værktøj på markerne.

Ligepræcist dette inspirerede også de Japanske ninja'er og blev derfor adopteret af dem.

Kusarigama er brugt i kampsports disciplinen Ninjustsu.

 

Denne kusarigama er fremstillet af Polypropylen (C3H6) og er derfor både lovlig at købe/eje. Men det gør også dette våben utroligt holdbart og slidstærkt.

Den realistiske vægt gør at Kusarigama våbenet har en realistisk følelse ved brug og er derfor super godt egnet til træningsbrug. 

 

- Kama dimensioner: 33 x 22 cm

- Kama diameter: 3 cm

- Modvægtens længde: 15,5 cm

- Modvægtens diameter: 4 cm

- Reblængde: Ca. 220 cm

- Aftageligt reb

- Totalvægt: 300 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev