LARP Flatbow

1.189,00 DKK

Denne 24-26 lb. bue er lavet med en kerne af glasfiber og lamineret træoverflade og er bygget til at tåle brug, mens den ikke har for meget kraft til at skade dine venner.

Denne 24-26 lb. bue er lavet med en kerne af glasfiber og lamineret træoverflade og er bygget til at tåle brug, mens den ikke har for meget kraft til at skade dine venner. Det er pyntet med et lædergreb for bedre greb og realistiske detaljer.

Denne bue er en fantastisk løsning til begyndende/let øvede bueskyttere. På grund af denne bues klassiske stil kan den bruges på tværs af forskellige genrer og karaktertyper.

Streng er inkluderet i buen.

Da denne vare er lavet af naturlige materialer, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises.

- 566 gram
- Strammet længde: 159,0 cm
- Uspændt længde: 170,0 cm
- Strenglængde: 156,0 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev