LARP Youth Bow

1.189,00 DKK

Youth Bow er en realistisk bue, der er designet til at understøtte kortere armlængder og størrelser, hvilket gør den til en perfekt bue til børn

Youth Bow er en realistisk bue, der er designet til at understøtte kortere armlængder og størrelser, hvilket gør den til en perfekt bue til børn. Denne 152 cm lange 24-26 lb. bue er lavet med en kerne af glasfiber og lamineret træoverflade, mens den ikke har for meget kraft til at skade dine venner. Den er pyntet med læder for bedre greb.

Denne bue er en god løsning til begyndende bueskyttere. 

Trækvægten for denne bue er ca. 24-26 lb (+/- 3 lb) messureret med en 28 "skaft. Streng er inkluderet i buen.


Da denne vare er lavet af naturlige materialer, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises.
Bemærk, at lodtrækningsvægten kan variere med 3 pund over eller under det anførte 

 

Produktinformation:

- Strenglængde: 141 cm

- Buens længde: 151 cm (når strengen ikke er trukket)

- Buens længde: 144 cm (når strengen er trukket)

- Vægt: 473 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev