Long Bow - 27 lb

1.589,00 DKK

Ikonisk bue. Den samme slags som Robin Hood og det meste af den engelske hær brugte tilbage i de 'gamle dage'

Ikonisk bue. Den samme slags som Robin Hood og det meste af den engelske hær brugte tilbage i de 'gamle dage'. Mens en recurve-bue er hurtig og kraftig, vil langbuen lade din pil flyve lige og meget længere. Så når det er mere fordelagtigt at starte dit angreb på afstand.

Denne imponerende bue er lavet af træ og glasfiber og har et autentisk middelalderligt look og kan bruges af både højre- og venstrehåndede krigere. Den er inspireret af den traditionelle middelalderlige engelske langbue og giver den ægte fornemmelse af en tid, hvor dygtige bowmen plejede at vinde krige for deres konge.

Denne LARP-bue har en tiltalende let træfinish, og dens glasfiberspidser er sorte. Et snoet, læder-look wrap danner grebet. Uanset om du sigter mod at ramme bullseye på målet eller nedtage en fjende langt væk, er denne glasfiber og træ-langbue et fantastisk våben for enhver LARP-kriger at have ved hånden.

Trækvægten på denne bue er ca. 27 lb (+/- 3 lb) / 13 kg / 448 oz. messured med en 28 "skaft. Dacron streng er inkluderet i buen.

Da denne vare er lavet af naturlige materialer, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises, og lodtrækningsvægten kan variere med op til 3 pund over eller under det anførte.

Vægt: 641 gram / 22,61 oz
Strammet længde: 193,0
Uspændt længde: 200,0
Strenglængde: 180,0

Barlind er en type træ og betragtes typisk som den bedste trætype til fremstilling af langbuer
Bueskytterne fra kongens egen husstand blev kaldt Kronens Yeomen. De var specielt uddannede og betragtes med rette som eliten selv blandt de erfarne bueskyttere

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev