Osage Orange Wood Bow - 28-29 lb

1.489,00 DKK

Osage Orange Wood LARP Bow er lavet af et træ, der traditionelt bruges til buer, og har en smuk finish, hvilket resulterer i et autentisk, historisk look.

Osage Orange Wood LARP Bow er lavet af et træ, der traditionelt bruges til buer, og har en smuk finish, hvilket resulterer i et autentisk, historisk look. Det er perfekt til at jage mad eller fjender og til at skabe din oprindelige shamankarakter eller din animalistiske, vilde elverkarakter. I ikonisk langbuestil er denne bue fantastisk til LARP.
Spidserne på buen er forstærket med glasfiber, og grebet har snøret, læderlignende wrap. Både højrehåndede og venstrehåndede bueskyttere kan bruge denne LARP-bue. 

Trækvægten fra denne hyldestrop er ca. 28-29 lb (+/- 5 lb) / 13 kg / 448 oz messured med en 28 "skaft. Da dette er en træbue, vil trækvægten falde ned ca. 3-4 lb efter et par sessioner med skydning. Streng er inkluderet.

Da denne vare er lavet af naturlige materialer, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises. Bemærk, at lodtrækningsvægten kan variere med 5 pund over eller under det anførte.

Vægt: 324 gram / 11,43 oz
Strammet længde: 144,0
Uspændt længde: 150,0
Strenglængde: 141,0

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev