Ready For Battle Horsebow Deluxe

729,00 DKK

Denne 119 cm lange 24-26 lb. bue er lavet med en poleret kerne af højglanspoleret glasfiber og er bygget til at blive brug, mens den ikke har for meget kraft til at skade dine venner. 

Ready For Battle Deluxe Horsebow er en realistisk bue, der er designet til at blive brugt fra hesteryg. Denne 119 cm lange 24-26 lb. bue er lavet med en poleret kerne af højglanspoleret glasfiber og er bygget til at blive brug, mens den ikke har for meget kraft til at skade dine venner. 

Denne bue er en fantastisk løsning til begyndende bueskyttere, der ønsker lidt ekstra. På grund af denne bue unikke stil er den en perfekt tilføjelse til et alf eller rogue kostume.

Trækningsvægten fra denne hyldestrik er ca. 24-26 lb (+/- 3 lb) messureret med en 26 "skaft. Streng er inkluderet i buen.
Da denne vare er håndlavet, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises.

 

Produktinformation:

- Vægt: Ca. 300 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev