Scythian Horsebow

1.189,00 DKK

Scythian Horsebow er en realistisk bue, der er designet til at blive brugt fra hesteryg. Denne 145 cm lange 24-26 lb. bue er lavet med en kerne af glasfiber

Scythian Horsebow er en realistisk bue, der er designet til at blive brugt fra hesteryg. Denne 145 cm lange bue er lavet med en kerne af glasfiber og en lamineret træoverflade og er bygget til at blive brugt, Uden risiko for skader. Dens greb er pyntet med læder for bedre greb.

Denne bue er en fantastisk løsning til begyndende bueskytter og let øvede. På grund af denne bues unikke stil er den en perfekt tilføjelse til en alf eller rogue kostume.

Trækvægten for denne bue er ca. 24-26 lb (+/- 3 lb) med et 28 "skaft. Streng er inkluderet i buen.
Da denne vare er lavet af naturlige materialer, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises. Bemærk, at lodtrækningsvægten kan variere med 3 pund over eller under det anførte.

Produktinformation:

- Strenglængde: 145 cm

- Buens længde med strengen trukket: 137 cm

- Buens længde med ustrukket streng: 145 cm

- Vægt: 383 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev