Squire Bow - M

1.029,00 DKK

Squire Bow er den perfekte bue nærkamp, med en længde på 118 cm, er denne smukke og realistiske bue designet til dig med korte armlængder, buen sikrer dig og dine modstandere mod skader i jeres LARP eventyr.

Squire Bow er en realistisk bue, der er designet til kortere armlængder og nærkamp. Lavet med en kerne af glasfiber og dækket af blød ruskind. Denne 118 cm lange 24-26 lb. bue er bygget til at til at blive brugt, uden risiko for skader. Det er pyntet med læder for bedre greb og realistiske detaljer.

Fås i to størrelser og i farverne Sort, Brun og Grå.

Trækvægten for denne bue er ca. 24-26 lb (+/- 3 lb) messureret med et 28" skaft. Streng er inkluderet i buen.

Da denne vare er lavet af naturlige materialer, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises. Bemærk, at trækvægten kan variere med +/- 3 pund i forhold til det anførte.

 

Produktinformation:

- Strenglængde: 115 cm

- Længde med trukket streng: 119 cm

- Længde med utrukket streng: 130 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev