Inn Keeper Plate - Dark

119,00 DKK

Inn Keeper Plate, er en tallerken, designet og behandlet til madforbrug. Poleret til perfektion og er glat at røre ved. Dark design

Inn Keeper Plate, er en tallerken, designet og behandlet til madforbrug. Denne tallerken er lavet af ægte horn fra den indiske vandbøffel med unik farve, der gør hver skål til et kunstværk. Overfladen er poleret til perfektion og er glat at røre ved, hvilket gør hvert stykke let at rengøre.

Nyd kølige madvarer mens du forbliver i karakter, mens du skjuler de grimme plast- eller papirtallerkner. Vores skåle og tallerkener er en fantastisk tilføjelse til mange LARP'er og historiske begivenheder. Med den rette pleje kan du forvente, at din Inn Keeper Plate holder mange år.

De tidligste tallerkner blev lavet af træ og udviklede sig senere til keramik.

- 15 cm diameter.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev