Potion Flaske - S

9,00 DKK

Lille Potion Flaske, er en lille neutral glasflaske med en gummiprop. Denne flaske er en perfekt beholder til ekstrakter, parfume, potions eller andre magiske væsker.

Lille Potion Flaske, er en lille neutral glasflaske med en gummiprop. Denne flaske er en perfekt beholder til ekstrakter, parfume, potions eller andre magiske væsker. Kan rumme ca. 5 ml eller 0,2 fl. Oz væske. Sørg for at rengøre det mellem anvendelser.


Flasker er ofte lavet af glas eller ler for at opbevare væsker.
Flasker er blevet udviklet gennem årtusinder, med de tidligste eksempler i Kina, Pheonicia, Rom og Kreta.
Glas er et perfekt materiale til langtidsopbevaring af væsker.

 

Produktinformation:

- Størrelsesvariation: S

- Vægt: 17 g 

- Diameter: 7,2 cm

- Højde: 2,2 cm

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev