Frimurer sværd

1.249,00 DKK

Talrige myter og legender har været flettet sammen omkring frimurerne i omkring 300 år. Flot sværd med masser af historie

Talrige myter og legender har været flettet sammen omkring frimurerne i omkring 300 år.
Frimurerne bærer deres sværd med sig ved ceremonielle lejligheder og står op for, hvad der er sandt og godt, fordi et af deres vejledende principper er, at sandheden er et skarpt sværd.

Med dette smukke frimureriske ceremonielle sværd lavet af 420 rustfrit Toledo-stål af den traditionelle producent Marto, kan du tilføje et stykke frimurerhistorie til din samling.

Forskellige symboler som G for “Store” og murerkredsen som symbol for den store bygmester og ens egen kreative kraft er indlejret i håndtaget.
Andre symboler på frimurerne, såsom stenhuggeren, konstruktionsskaftet, solen og månen og videnskabens bog er udødeliggjort på sværdet.


Sværdet er ikke slebet og vil blive leveret sikkert pakket og uden skede.

Bladlængde 59 cm
Samlet længde 76,5 cm

 

Kræver blank våbentilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev