Marto Excalibur

Populær
1.249,00 DKK

Marto Excalibur-sværdet er lavet for at ære kong Arthur og ridderne af det runde bord. Disse sværd er lavet i Spanien af Marto

Marto Excalibur-sværdet er lavet for at ære kong Arthur og ridderne af det runde bord. Disse sværd er lavet i Spanien af Marto og måler 76,5cm i alt. Det 59cm uslebne blad er lavet af hærdet 420-J2 rustfrit stål med en ekstremt skinnende spejlpolering.

Klingen har sortfarvede kunstfærdige middelalderdesigns

Håndtaget og vagten pryder udsmykkede graveringer af middelalderlige drager, guldfarvede heraldiske løver og keltiske mønstre.
Hjulet, afskærmningen og alle beslag er lavet af antikt forsølvet støbt metal.
Håndtaget er lavet af støbt metal beklædt med sort ægte læder. Selvom de er fuld tang, inkluderer disse populære middelalderlige sværd ikke en skede og er mere egnede til at være et fantastisk samleobjekt.

Køb det virkelig udsøgte Marto Excalibur-sværd for at ære enhver nutidig kong Arthur eller ridder af det runde bord for

 

Bladlængde 59 cm
Samlet længde 76,5 cm

 

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev