Foldekniv Nightmare Green Skull

159,00 DKK

Foldekniv Nightmare Green Skull er en flot dekorativ kniv i et unikt design til en rigtig god pris!

Nightmare Green Skull foldekniv er en flot opmærksomhedsvækkende kniv. Fremstillet i gode materialer og er et must-have i en unik knivsamling!

Klingen er 9,5 cm og trækkes ud via et tommelhul og er låst med en liner-lock.

Skæftet er fremstillet i hård plast med riller til tommelen for bedre greb. Grebet er derudover også udstyret med en bælteklips.

 

Fakta:

- Klingemateriale: 420 rustfrit stål.

- Skæftemateriale: Hård plast.

- Åbnemekanisme: Tommelhul med liner-lock.

- Klingelængde: 9,5 cm.

- Totalvægt: 125 g.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev