Sir Lancelot dolk

149,00 DKK

Sir Lancelot var en af ridderne af det runde bord, Han var den mest betroede af kong Arthurs riddere og spillede en rolle i mange af Arthurs sejre.

Dekorativ dolk med klinge lavet af 420 rustfrit stål.

Sir Lancelot var en af ridderne af det runde bord, Han var den mest betroede af kong Arthurs riddere og spillede en rolle i mange af Arthurs sejre.

Kendt som den mest loyale ven af Arthurs nevø, Sir Gawaine.

Længde i alt: 400 mm.
Klinge: 240 mm.
længde: 370 mm.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev