Cape Edrahil

589,00 DKK

Cape Edrahil er en knælang kappe med en høj krave og bølgende stof, får i to forskellige farver, så den kan passe til lige præcis din karakter.

Cape Edrahil er en knælang kappe, der er skabt til at tilføje et strejf af ægthed til din rollespilsoplevelse. Den har en høj krave og smukt bølget stof, der får dig til at føle dig som en ægte karakter fra et fantasy-univers. Den er lavet af holdbart bomuld og er skåret med ekstra stof ved skuldrene, der giver dig et imponerende udseende.

Cape Edrahil har en åben front, hvilket betyder, at du nemt kan gribe dit våben og deltage i kampen eller udstede ordrer til dine trosfæller. Denne kappe er ideel til en lang række rollespilsdragter, især dem af adels- eller officerstyper.

Den er designet med længere sider, der giver et stilfuldt udtryk. For at bære kappen, skal du blot overlappe kraven foran halsen og binde dens læderstropper gennem den øverste læderlap.

Kappen er en one-size, og fås i 3 farver:

- Ox Brown / Dryad Green

- Epic Black / Dragon Teal

- Epic black

 

Produktdetaljer:

Længde: 141 cm

Vægt: 644 gr

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev