Citadel Yushu Katana

29.499,00 DKK

Citadel Yushu Katana er en heavyweight i absolut top klasse. Traditionelt smedet og håndlavet af de bedste materialer der sikre en af de smukkeste og velproduceret katana på markedet!

Navnet Yushu der dansk oversat står for (Perfektion) er en absolut korrekt beskrivelse, for denne smukke Citadel katana. De utallige detaljer og håndlavet ornamenter der pryder Yushu katana, resultere i en katana der troner i den højeste klasse. 

Det simple men stilrene sorte tema Yushu byder på, trækker både en i den mørke retning der giver en fortælling af hvor drabeligt og effektivt et våben det er, men samtidigt skinner et lys på menneskets evne til at producere æstetiske og elegante konstruktioner der er en absolut fryd for øjet.

At vidne Citadel's Yushu katana er en oplevelse der byder på utrolig sans for alle de små detaljer og perfektionistisk håndværk.

Balance og effektivitet er en prioritet når smedene påbegynder rejsen der ligger forude når Yushu starter sit liv.

 Pommelen (Kashira) og grebsclampen (Fuchi) er fremstillet af jern og er smukt prydet med en elegant sort højglans lakering.

Guarden (Tsuba) der er håndlavet fra bunden er fremstillet af jern og forestiller at Japansk tempel elegant omfavnet af et kirsebærblomst træ (Sakura no Hana)

Grebsdekorationen (Menuki) er håndlavet og fremstillet af forsølvet bronze der står fantastisk i kontrast med den sorte grebsbinding (Tsuka-Maki) og resultere i sammenspil et æstetisk makkerskab.

Klingen i Shinogi Zukuri stil har en tydelig blodrille (Bo-Hi) og er fremstillet i 1075 kulstofstål og er hærdet med traditionel ler coating. Ægget har da en rockwell hårdhed på på 60 og ryggen har en rockwell hårdhed på 40.

Den færdige polering af klingen, sammen med smedens perfekt udførte arbejde, giver et sammenspil der virkeligt kommer til live i klingen, og viser de absolutte fantastiske evner, der har været i brug under fremstillingen af Yushu katana. 

Den spejlblanke polering af klingens overflade tydeliggøre også den velkendte hærdelinje (Hamon)

Klingen har en smedet bladkrave (Habaki) fremstillet i forsølvet og indgraveret kobber

Seppa fremstillet af forsølvet messing.

Grebet er viklet i sort Japansk silke i Katate-Maki stil.

Skeden er elegant sort lakeret i højglans med et indlæg af ægte rokkeskind i Same Kuroro stil.

 Citadel Yushu katana kommer med en top kvalitets sværdtaske, en polstret cordura taske til transport samt en produktions og ægthedsbevis.

 

Citadel Yushu Katana er ikke en lagervare, den bliver produceret i få eksemplarer om året og skal derfor forudbestilles! 

 

- Bladmateriale: DNH7 Kulstofstål

- Grebsmateriale: Træ, rokkeskind og Japansk silke

- Skedemateriale: Træ og rokkeskind

- Grebslængde: 28,5 cm

- Bladlængde: 74 cm

- Totallængde uden skede: 102,5 cm

- Vægt uden skede: 1050 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev