Delvis håndlavet katana

789,00 DKK

Delvis håndlavet zaza katana - Zaza betyder bambus, som står for vækst og renhed i japansk historie. Det er også et symbol på lykke.

HALVHÅNDLAVET ZAZA KATANA
Zaza betyder bambus, som står for vækst og renhed i japansk historie. Det er også et symbol på lykke. Denne katana er dog fuldstændig designet baseret på bambusplanten. Træsayaen er også dekoreret med nogle hvide bambusblade.

Bladmateriale: 420
Håndtag Materiale: Træ / Syntetisk
Skede: Træ
Håndtagslængde: 25 cm
Bladlængde: 72 cm
Totallængde (uden kappe): 98 cm
Totallængde (med kappe): 102 cm
Vægt (uden kappe): 1000 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev