John Lee Goemon Katana

2.989,00 DKK

Oplev japansk legende og styrke med John Lee Goemon Katana. Dette sværd er mere end blot et våben; det er en hyldest til en ægte helt og en kulturarv. Gør det til din egen i dag!

Ishikawa Goemon (* 16. århundrede; † 10. august 1594) er en japansk folke helt. Som Robin Hood siges han at have røvet de rige for at give til de fattige. Selv i dag er der mange myter og legender om ham, herunder det fejlslagne mordforsøg på Toyotomi Hideyoshi, der førte til hans overbevisning og grusomme levende henrettelse i kogende olie sammen med sine pårørende. Det siges, at han forsøgte heltemodigt at redde sin søn ved at holde ham ude af kedlen.

John Lee Goemon Katana hylder denne fascinerende historie. Tsuba'en viser blandt andet Goemon, da han blev henrettet, i en træsnit af Toyokuni Ichiyoai. Andre motiver inkluderer hans navn i japansk skrift på Fuchi.

  • Skarpt blad lavet af 9260 kulstof-fjederstål (ikke rustfrit), perfekt til skæretræning.
  • Blad i Unokubi-Zukuri-stil.
  • Håndmalet tsuba med klassiske træsnitsdesign.
  • Håndtagsomvikling i brunt ruskind med foring af sort rokkeskind.
  • Sort, højglanslakeret træskede med kanter af bøffelhorn.
  • Høj kvalitet, tofarvet sageo.
  • Produceret efter museum-originaler.
  • Leveres med beskyttende stofcover i en flot samleræske.
  • Hvert originalt John Lee katana har en segl og et ægthedscertifikat.

John Lee Goemon Katana er mere end blot et sværd - det er et dyk ned i japansk kultur og folklore. Med dette mesterværk kan du ære en sand legende og tilføje noget ekstraordinært til din samling. Bestil din egen John Lee Goemon Katana i dag og tag del i denne spændende japanske historie!

 

- Bladmateriale: 9260 Kulstofstål

- Håndtagsmateriale: Træ / Rokkeskind / Bomuld

- Skede: Træ

- Håndtagslængde: 29 cm

- Bladlængde: 74,5 cm

- Samlet længde (uden skede): 104 cm

- Vægt (uden skede): 1150 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev